Polymorfizmy kandidátních genů pro schizofrenii a morfologie sítnice měřená pomocí OCT - Babáš, Martin (2018)
Předmětem této práce je asociační studie, která zkoumá vztah mezi rs2146323 polymorfismem genu VEGFA a etiologií schizofrenie a potenciální vliv tohoto polymorfismu na morfologické abnormality sítnice schizofrenních pacientů.