Přístupy městských samospráv k regulaci hazardu - Fuksa, Robin (2018)
Bakalářská práce se zabývá přístupy městských samospráv k regulaci technických her na základě Obecně závazných vyhlášek. Cílem práce je poukázat na prostorovou diferenciaci jednotlivých typů regulace a jejich početnost na území České republiky v rámci aktuálně platné legislativy.