MHD ve městech střední a menší populační velikosti - Šerý, Patrik (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou městské hromadné dopravy ve městech střední a menší populační velikosti na Moravě a ve Slezsku. Na příkladech měst Blanska, Bruntálu, Břeclavi, Českého Těšína, Hodonína, Hranic, Krnova, Nového Jičína, Valašského Meziříčí a Vyškova bude zkoumáno rozložení důležitých bodů a jejich napojení na síť MHD. V rámci jednotlivých systému budou hledány podobnosti a specifické znaky.