Aplikace vícerozměrných integrálů - Vaňková, Markéta (2018)
Obsahem diplomové práce jsou aplikace vícerozměrného integrálu. Práce je rozdělena do čtyř kapitol, první se věnuje jednorozměrnému integrálu, druhá kapitola dvojnému integrálu, třetí trojnému integrálu a čtvrtá vícerozměrnému integrálu. Každá z kapitol o vícerozměrných integrálech je strukturována na výpočet, transformace a aplikace. Podkapitoly o aplikacích obsahují kromě vzorového řešeného příkladu řadu dalších příkladů k samostatnému řešení, které je spolu s ilustrací zadání k nahlédnutí v příloze.