Rischův algoritmus pro výpočet primitivní funkce - Horáková, Naďa (2018)
Tato diplomová práce se věnuje Rischovu algoritmu pro výpočet primitivní funkce. Cílem práce je tento algoritmus popsat, uvést historické souvislosti s jeho vznikem a zda je implementován ve známých systémech počítačové algebry. V práci jsou také uvedeny konkrétní příklady integrace pomocí Rischova algoritmu.