Vývoj podzemního odtoku z části Českomoravské vrchoviny - Chmelař, Radek (2017)
Tato práce je zaměřena na problematiku podzemních vod. Změny klimatu v posledních letech se negativně projevují na doplňování jejích zásob. Práce je zaměřena na získání hodnot podzemního odtoku z části Českomoravské vrchoviny v několika posledních letech. Tyto hodnoty budou použity k analyzování vývoje podzemního odtoku z této oblasti v letech 2006-2015.