Všeobecná sestra a její prestiž - Všetíček, Dominik (2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na povolání všeobecné sestry a na problematiku její prestiže. Teoretická část práce obsahuje informace o všeobecné sestře jako profesi a základní poznatky o prestiži. Empirická část se věnuje analýze kvantitativního výzkumu zaměřeného na pohled sester na prestiž sesterského povolání a faktory, které se podílí na hodnocení této prestiže.