Život dětí s Crohnovou chorobou - Hrdinová, Natálie (2018)
Bakalářská práce se zabývá rozhovory dětí staršího školního věku s diagnózou Morbus Crohn, hledá problematické oblasti v jejich životě. První část práce mapuje základní informace o onemocnění. Empirická část se věnuje analýze rozhovorů, pomocí kterých byly vyhodnoceny důležité oblasti u nemocných dětí.