Jádrové odhady vícerozměrných regresních funkcí - Rišová, Barbora (2018)
V této diplomové práci se věnujeme jadrovému odhadu vícerozměrné regresní funkci. Uvádíme některé metody volby vyhladzovací matice a různé typy odhadů. Tyto metody jako i typy odhadů jsou porovnávany simulačními studiemi a aplikácí na reálná dáta. Práce se zaměřuje na dvourozměrnou regresní funkci.