Materiály brýlových obrub - Škaroupka, David (2018)
Cílem této bakalářské práce je poskytnout souhrnné informace o materiálech používa-ných k výrobě brýlových obrub včetně popisu vlastností těchto materiálů, způsobu výroby a anatomických úprav. Zmapujeme nejen historii použitých materiálů, ale i vývoj a novinky, které se chystají firmy, zabývající se výrobou brýlových obrub, uvést na trh.