Vliv oční dominance na kvalitu zrakových funkcí - Bačáková, Leona (2018)
Téma této práce je vliv oční dominance na kvalitu zrakových funkcí. Nejprve se zaměřuje na vznik oční dominance v mozku. Dále se zabývá oční dominancí a jejími druhy. Ostatní kapitoly jsou zaměřeny na určení oční dominance a nakonec tím, jak oční dominance ovlivňuje zrakové funkce.