Volba parametrů kontaktní čočky - Kantorová, Monika (2018)
Bakalářská práce s názvem „Volba parametrů kontaktní čočky‟ poskytuje souhrn základních informací o parametrech kontaktní čočky. Na začátku práce je krátce popsána rohovka a její parametry. Dále jsou stručně zmíněny kontaktní čočky, zejména jejich všeobecné a specifické vlastnosti. Čtvrtá kapitola je věnována výběru kontaktní čočky. Následuje přehled parametrů kontaktní čočky, především přesný popis a následná finální volba parametrů. V poslední kapitole jsou srovnány parametry měsíčních kontaktních čoček od různých výrobců.