Znalosti o výživě v běžné populaci - Bartošková, Anna (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou znalostí o výživě. Teoretická část poskytuje přehled o významu znalostí o výživě, hodnocení těchto znalostí a možnostech jejich dalšího rozvoje. Dále shrnuje poznatky o upevnění zdravotní a nutriční gramotnosti v otázkách veřejného zdraví. Praktická část je zaměřena na hodnocení znalostí o výživě a jejich determinant u středoškoláků a u běžné populace.