Prebiotika ve výživě člověka /

Tato bakalářská práce shrnuje současné poznatky o prebioticích a jejich vlivu na lidské zdraví. Teoretická část je věnována vývoji definice prebiotik, mechanismu fermentace prebiotik mikrobiotou tlustého střeva, současně uznávaným zástupcům a jejich účinkům na zdraví člověka. Poslední kapitola teore...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Podborská, Michaela (Autor práce)
Další autoři: Krsek, Martin, 1957- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/i03h5/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16463 3147079963