Management anesteziologické péče u pacientů při celkové anestezii - Báčová, Martina (2018)
Diplomová práce se zabývá managementem anesteziologické péče u pacientů při celkové anestezii. V teoretické části je úvod do celkové anestezie, možnost jejího provedení a komplikace. Informovaný souhlas, edukace pacienta a práva pacientů jsou uvedena v další kapitole. V poslední kapitole teoretické části jsou uvedeny obavy pacienta z celkové anestezie a komunikace mezi ním a anesteziologickým týmem na operačním sále. V empirické části jsou popsány výsledky dotazníkového šetření, které bylo zaměřeno na pacienty po celkové anestezii.