Odlišnosti přístrojového vybavení pro ortoptiku, pleoptiku a diploptiku - Zábranská, Magdaléna (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá odlišnostmi přístrojového vybavení pro pleoptiku, ortoptiku a diploptiku. V úvodní části je popsána pleoptika, ortoptika a diploptika. Hlavní část práce se věnuje podrobné charakteristice jednotlivých přístrojů, jejich principům, využitím a cvičením s nimi. Poslední část práce je zaměřena na odlišnosti, posloupnost a závislost přístrojového vybavení pro pleoptiku, ortoptiku a diploptiku.