Komplexní motorická úloha očnice - Tomšicová, Michaela (2018)
Práce se zabývá anatomickým popisem očnice a všech struktur, které se v ní nachází. Dále je zde podrobně popsána anatomická struktura, funkce, inervace okohybných svalů. V závěru práce je rozebrána spolupráce všech struktur, jež se podílí na pohybu oka.