Problematika kardiopulmonální resuscitace na jednotce intenzivní péče - Jurková, Martina (2018)
Diplomová práce je zaměřená na problematiku kardiopulmonální resuscitace na interní jednotce intenzivní péče. Obsahem je rozdělena na dvě na sebe navazující části (teoretickou a empirickou). Teoretická část je rozdělena na 3 kapitoly (Kardiopulmonální resuscitace, Doporučené postupy dle Guidelines 2015, Specifika kardiopulmonální resuscitace v nemocnici). Druhá (empirická) část je založena na kvalitativním výzkumu metodou obsahové analýzy zdravotnické dokumentace. Hlavním cílem práce je zmapovat problematiku KPR na jednotce intenzivní péče daného oddělení.