Rezíduá antibiotík v potravinách ako rizikový faktor /

Táto bakalárska práca sa zaoberá problematikou rezíduí antibiotík v potravinách a zdravotnými rizikami vyplývajúcimi z ich prítomnosti. V druhej časti sú popísané jednotlivé triedy antibiotík, ktoré sú používané pri chove zvierat a ktoré sa môžu objaviť v živočíšnych produktoch ako kontaminanty. Pra...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mitterová, Stanislava (Autor práce)
Další autoři: Peřina, Aleš, 1973- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/t2onm/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16458 3147079958