Hry do přírody I. : honičky na louce a na hřišti /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kačer, Jindřich, 1942- (Compiler)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Mravenec, 1996
Edition:1. vydání
Series:Hrníček her ; 6
Subjects:
LEADER 01849cam a22004457i 4500
001 MUB01006417409
003 CZ BrMU
005 20180609225817.0
008 180517s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-11 
015 |a cnb000172328 
020 |a 80-85978-13-X 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda  |d BOD114 
072 7 |a 79  |x Rekreace. Volný čas. Zábava. Hry. Sport  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.1  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
245 0 0 |a Hry do přírody I. :  |b honičky na louce a na hřišti /  |c sestavil Jindřich Kačer 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Brno :  |b Mravenec,  |c 1996 
300 |a 32 nečíslovaných stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Hrníček her ;  |v 6 
650 0 7 |a hry v přírodě  |7 ph120866  |2 czenas 
650 0 9 |a outdoor games  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Kačer, Jindřich,  |d 1942-  |7 jn20010309301  |4 com 
830 0 |a Hrníček her ;  |v 6 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20180517  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180609  |l MUB01  |h 2258 
CAT |c 20180611  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 DI-6267  |5 3201097799  |8 20180517  |f 74  |f Měsíční  |r 20180517 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 DI-6267a  |5 3201097798  |8 20180517  |f 74  |f Měsíční  |r 20180517 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 DI-6267b  |5 3201097800  |8 20180517  |f 74  |f Měsíční  |r 20180517 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d DI-6267b  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j K2P