Angličtina v urgentní medicíně 3 - Kazuistiky - Odborná angličtina /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Baumruková, Irena, 1951- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Praha, Tigis, 2017
Edition:První vydání
Subjects:
LEADER 02117nam a22004577i 4500
001 MUB01006416947
003 CZ BrMU
005 20181211085637.0
008 180510s2017 xr ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
020 |a 9788074901485  |q (brožováno) 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 811.111  |x Angličtina  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.111  |2 MRF 
100 1 |a Baumruková, Irena,  |d 1951-  |7 js20090622003  |4 aut 
245 1 0 |a Angličtina v urgentní medicíně 3 - Kazuistiky - Odborná angličtina /  |c Irena Baumruková 
246 3 0 |a English in urgent care medicine 3 - Case studies - Professional English 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha,  |b Tigis,  |c 2017 
300 |a 366 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a angličtina  |7 ph114056  |2 czenas 
650 0 7 |a urgentní lékařství  |2 czmesh 
650 0 9 |a English language  |2 eczenas 
650 0 2 |a Emergency Medicine 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20180510  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20181211  |l MUB01  |h 0856 
CAT |c 20181217  |l MUB01  |h 1102 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1301 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KPA  |b porodní asistence  |9 KPA-6416947-01  |6 3147079171  |5 3147079171  |4 K-1010  |8 20181211  |f 78  |f Mimo UK  |g 2018-1273  |h 3.  |r 20181211  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(04)-BAUM  |9 VV-6416947-02  |6 3147085137  |5 3147085137  |8 20210615  |f 70  |f Prezenční  |g 2021-304  |h 3.  |r 20210615  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(04)-BAUM  |9 VV-6416947-03  |6 3147085138  |5 3147085138  |8 20210615  |f 74  |f Měsíční  |g 2021-304  |h 3.  |r 20210615  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 61(04)-BAUM  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j VV