Angličtina v urgentní medicíně 1 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Baumruková, Irena, 1951- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Praha : Tigis, 2015
Edition:1. vydání
Subjects:
LEADER 02002nam a22004577i 4500
001 MUB01006416944
003 CZ BrMU
005 20180619134414.0
008 180510s2015 xo ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-07-11 
020 |a 978-80-7490-069-3  |q (brožováno) 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 811.111  |x Angličtina  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.111  |2 MRF 
100 1 |a Baumruková, Irena,  |d 1951-  |7 js20090622003  |4 aut 
245 1 0 |a Angličtina v urgentní medicíně 1 /  |c Irena Baumruková 
246 3 0 |a English in urgent care medicine 1 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Tigis,  |c 2015 
300 |a 595 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a angličtina  |7 ph114056  |2 czenas 
650 0 7 |a urgentní lékařství  |2 czmesh 
650 0 9 |a English language  |2 eczenas 
650 0 2 |a Emergency Medicine 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20180510  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20180619  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20180711  |l MUB01  |h 1157 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1301 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-07-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KPA  |b porodní asistence  |9 KPA-6416944-03  |6 3147079169  |5 3147079169  |4 K-1010  |8 20181211  |f 78  |f Mimo UK  |g 2018-1271  |h 1.  |r 20181211  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(04)-BAUM  |6 3147077475  |5 3147077475  |8 20180619  |f 74  |f Měsíční  |g 2018-298  |h 1.  |r 20180619  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(04)-BAUM  |6 3147077476  |5 3147077476  |8 20180619  |f 76  |f Semestrální  |g 2018-298  |h 1.  |r 20180619  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c porodní asistence  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j KPA