Angličtina pro nutriční terapeuty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Baumruková, Irena, 1951- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Praha : Tigis, 2016
Subjects:
LEADER 01818nam a22004457i 4500
001 MUB01006416942
003 CZ BrMU
005 20180605080418.0
008 180510s2016 xr ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-11 
015 |a cnb002811637 
020 |a 978-80-7490-107-2  |q (brožováno) 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 811.111  |x Angličtina  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.111  |2 MRF 
100 1 |a Baumruková, Irena,  |d 1951-  |7 js20090622003  |4 aut 
245 1 0 |a Angličtina pro nutriční terapeuty /  |c Irena Baumruková 
264 1 |a Praha :  |b Tigis,  |c 2016 
300 |a 542 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a angličtina  |7 ph114056  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční terapie  |7 ph134942  |2 czenas 
650 0 9 |a English language  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive therapy  |2 eczenas 
655 7 |a jazykové slovníky  |7 fd132493  |2 czenas 
655 9 |a language dictionaries  |2 eczenas 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20180510  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20180605  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20180611  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0010 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1301 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(04)-BAUM  |6 3147077461  |5 3147077461  |8 20180605  |f 74  |f Měsíční  |g 2018-297  |r 20180605  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(04)-BAUM  |6 3147077462  |5 3147077462  |8 20180605  |f 76  |f Semestrální  |g 2018-297  |r 20180605  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 61(04)-BAUM  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j VV