Význam transrektální ultrasonografie v dispenzární péči časných forem karcinomu rekta /

Předpkládaná práce se zabývá využitím transrektálního ultrazvuku v diagnostice a stagingu karcinomu rekta, v experimentální fázi pak ověřuje možnost využití negativních prognostických markerů EMVI, angioinvaze a hladiny HOTAIR k posouzení prognózy onemocnění.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hemmelová, Beata (Dissertant)
Other Authors: Penka, Igor, 1958- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2018
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/v2yee/
Cover Image
LEADER 03451ctm a22007577i 4500
001 MUB01006416878
003 CZ BrMU
005 20190703084434.0
008 180510s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-01-14 
035 |a (ISMU-VSKP)202259 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD002  |e rda 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-073-026.572  |2 MRF 
080 |a 616.351  |2 MRF 
080 |a 616.351-006.6  |2 MRF 
100 1 |a Hemmelová, Beata  |7 xx0224675  |% UČO 24050  |4 dis 
242 1 4 |a The importance of transrectal ultrasonography in the dispensary care of early stage of rectal carcinoma  |y eng 
245 1 0 |a Význam transrektální ultrasonografie v dispenzární péči časných forem karcinomu rekta /  |c Beáta Hemmelová 
264 0 |c 2018 
300 |a 69 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Igor Penka 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2018 
520 2 |a Předpkládaná práce se zabývá využitím transrektálního ultrazvuku v diagnostice a stagingu karcinomu rekta, v experimentální fázi pak ověřuje možnost využití negativních prognostických markerů EMVI, angioinvaze a hladiny HOTAIR k posouzení prognózy onemocnění.  |% cze 
520 2 9 |a In this thesis was analysed the use of transrectal ultrasound in diagnosis and staging of rectal carcinoma.  |9 eng 
650 0 7 |a homeoboxové geny  |2 czmesh 
650 0 7 |a homeo box transcript antisense RNA  |2 eCZ-BrMU 
650 0 7 |a nádory rekta  |2 czmesh 
650 0 7 |a RNA dlouhá nekódující  |2 czmesh 
650 0 7 |a staging nádorů  |2 czmesh 
650 0 7 |a transrektální ultrazvuk o vysoké intenzitě  |2 czmesh 
650 0 2 |a Genes, Homeobox 
650 0 2 |a Neoplasm Staging 
650 0 2 |a Rectal Neoplasms 
650 0 2 |a RNA, Long Noncoding 
650 0 2 |a Ultrasound, High-Intensity Focused, Transrectal 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
658 |a Chirurgie (čtyřleté)  |b Chirurgie  |c LF D-CI4 CHIR (CHIR)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Penka, Igor,  |d 1958-  |7 xx0018757  |% UČO 177637  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Chirurgická klinika  |7 xx0053816  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/v2yee/ 
CAT |c 20180510  |l MUB01  |h 0420 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180510  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180510  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20180712  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20180712  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20180717  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a CECHOVA  |b 02  |c 20180719  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20190111  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20190114  |l MUB01  |h 1343 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20190217  |l MUB01  |h 2243 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20190703  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200219  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20200306  |l MUB01  |h 1848 
CAT |c 20210121  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1301 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-01-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-16202  |6 3147079391  |5 3147079391  |8 20190111  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20190111  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-16202  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD