Stopa ze snu : nové povídky a pohádky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hesse, Hermann, 1877-1962 (Author)
Other Authors: Tomeš, Vladimír, 1930- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2017
Edition:Samostatné vydání první
Subjects:
LEADER 01712cam a22004457i 4500
001 MUB01006416664
003 CZ BrMU
005 20180610000309.0
008 180504s2017 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-11 
015 |a cnb002938859 
020 |a 978-80-257-2186-5  |q (brožováno) 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD114  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 821.112.2-3  |x Německá próza, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.112.2-3  |2 MRF 
080 |a (0:82-3)  |2 MRF 
080 |a (082.21)  |2 MRF 
100 1 |a Hesse, Hermann,  |d 1877-1962  |7 jn19990003467  |4 aut 
240 1 0 |a Traumfährte.  |l Česky  |7 aun2017973276 
245 1 0 |a Stopa ze snu :  |b nové povídky a pohádky /  |c Hermann Hesse ; z německého originálu Traumfährte ... přeložil Vladimír Tomeš 
250 |a Samostatné vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2017 
300 |a 144 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a německé prózy  |7 fd132943  |2 czenas 
655 7 |a výbory  |7 fd133853  |2 czenas 
655 9 |a German prose  |2 eczenas 
655 9 |a selected works  |2 eczenas 
700 1 |a Tomeš, Vladimír,  |d 1930-  |7 jk01132719  |4 trl 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20180504  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180610  |l MUB01  |h 0003 
CAT |c 20180611  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-HESS  |5 3201097773  |8 20180504  |f 74  |f Měsíční  |r 20180504 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-HESS  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 6  |j KSUT