Potenciace antioxidačních adaptačních mechanismů v živočišných buňkách a tkáních /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vondráček, Jan, 1970- (Dissertant)
Other Authors: Marek, Milan, 1935-2001 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1993
Subjects:
Cover Image
LEADER 01862ntm a22004457i 4500
001 MUB01006415857
003 CZ BrMU
005 20180423133117.0
008 180423s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-05-14 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 547  |x Organická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a 546.21  |2 MRF 
100 1 |a Vondráček, Jan,  |d 1970-  |7 xx0137878  |% UČO 132499  |4 dis 
245 1 0 |a Potenciace antioxidačních adaptačních mechanismů v živočišných buňkách a tkáních /  |c Jan Vondráček 
264 0 |c 1993 
300 |a 69 listů, 4 nečíslované listy příloh 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: M. Marek 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1993 
650 0 7 |a ochranné látky  |2 czmesh 
650 0 7 |a reaktivní formy kyslíku  |2 czmesh 
650 0 2 |a Protective Agents 
650 0 2 |a Reactive Oxygen Species 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Marek, Milan,  |d 1935-2001  |7 jk01080142  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709281  |4 dgg 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20180423  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20180514  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180801  |l MUB01  |h 1758 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2014 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1301 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-05-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-15596  |5 3285015805  |4 DISP.: GENMB  |7 DISP.: GENMB  |8 20180423  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20180423  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-15596  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD