Význam stanovení alfa-1-fetoproteinu v průběhu těhotenství žen /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Prosserová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Koláčný, Ivan, 1945- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1995
Subjects:
Cover Image
LEADER 01690ntm a22004097i 4500
001 MUB01006415355
003 CZ BrMU
005 20180417092215.0
008 180417s1995 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-05-14 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 612.63  |2 MRF 
080 |a 618.33-07  |2 MRF 
100 1 |a Prosserová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Význam stanovení alfa-1-fetoproteinu v průběhu těhotenství žen /  |c Jana Prosserová 
264 0 |c 1995 
300 |a 74 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Ivan Koláčný 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1995 
650 0 7 |a těhotenství  |7 ph126830  |2 czenas 
650 0 7 |a prenatální diagnostika  |7 ph134991  |2 czenas 
650 0 9 |a pregnancy  |2 eczenas 
650 0 9 |a prenatal diagnostics  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Koláčný, Ivan,  |d 1945-  |7 xx0053163  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709281  |4 dgg 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20180417  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20180514  |l MUB01  |h 1107 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-05-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-15554  |5 3285015763  |4 DISP.: GENMB  |7 DISP.: GENMB  |8 20180417  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20180417  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-15554  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD