Plotnové stanovení nikotinové kyseliny pomocí Proteus OX-19 v biologickém a farmaceutickém materiálu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heger, Miroslav (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1961
Subjects:
Cover Image
LEADER 01724ntm a22004337i 4500
001 MUB01006412959
003 CZ BrMU
005 20180313093050.0
008 180313s1961 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-05-14 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579+578  |2 MRF 
100 1 |a Heger, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Plotnové stanovení nikotinové kyseliny pomocí Proteus OX-19 v biologickém a farmaceutickém materiálu /  |c Miroslav Heger 
264 0 |c 1961 
300 |a 68 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Diplomová práce--Universita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1961 
650 0 7 |a mikrobiologie  |7 ph115303  |2 czenas 
650 0 7 |a niacin  |2 czmesh 
650 0 7 |a Proteus vulgaris  |2 czmesh 
650 0 9 |a microbiology  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20180313  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20180514  |l MUB01  |h 1105 
CAT |c 20200306  |l MUB01  |h 1848 
CAT |c 20210121  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2014 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1300 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-05-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-15356  |5 3285015438  |8 20180313  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20180313  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-15356  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD