Součiny vektorů a jejich užití - Tlapák, Stanislav (2018)
V této bakalářské práci se věnujeme součinům vektorů a jejich užití v analytické geometrii a fyzice. Práce je rozdělena na tři kapitoly. První kapitola se zabývá matematickou teorií. Druhou tvoří řešené příklady v geometrii. V poslední kapitole jsou řešené fyzikální příklady společně s teorií.