Sbírka řešených úloh ze statistiky - Hebelková, Radka (2018)
V této bakalářské práci se věnuji obsahu výuky v oblasti statistiky na střední škole a následnému vysvětlení dané teorie na jednotlivých příkladech. Dále zde uvádím příklady k samostatnému procvičení, kde je možné si správnost řešení ověřit pomocí výsledků uvedených na konci této práce. Ve druhé části se zabývám zpracováním dat získaných na základě testů zadaných studentům střední školy. Zpracování bylo provedeno pomocí softwaru STATISTICA Cz 12.