Eutanazie a rozhodnutí na konci života : právní aspekty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doležal, Adam, 1979- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2017
Edition:Vydání 1.
Series:Právo - etika - společnost ; sv. 3
Subjects:
LEADER 02885nam a22007337i 4500
001 MUB01006405058
003 CZ BrMU
005 20171114124913.0
008 171114s2017 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-11 
015 |a cnb002875416 
020 |a 978-80-200-2687-3 
040 |a BOD010  |b cze  |e rda 
072 7 |a 17  |x Etika. Morální filozofie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 614.253:179.7  |2 MRF 
080 |a 179.7  |2 MRF 
080 |a 34  |2 MRF 
080 |a 17  |2 MRF 
080 |a 34:61  |2 MRF 
080 |a 342.7  |2 MRF 
080 |a 34(091)  |2 MRF 
080 |a 616.1/.9-052-07/-08  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Doležal, Adam,  |d 1979-  |7 pna2007424675  |4 aut 
245 1 0 |a Eutanazie a rozhodnutí na konci života :  |b právní aspekty /  |c Adam Doležal 
250 |a Vydání 1. 
264 1 |a Praha :  |b Academia,  |c 2017 
300 |a 284 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Právo - etika - společnost ;  |v sv. 3 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky 
650 0 7 |a eutanazie  |7 ph120036  |2 czenas 
650 0 7 |a eutanazie  |7 ph120036  |x právní aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a eutanazie  |7 ph120036  |x etické a morální aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a zdravotnické právo  |7 ph180711  |2 czenas 
650 0 7 |a lidská práva  |7 ph122331  |2 czenas 
650 0 7 |a právní dějiny  |7 ph164957  |2 czenas 
650 0 7 |a kazuistiky (lékařství)  |7 ph122501  |2 czenas 
650 0 9 |a euthanasia  |2 eczenas 
650 0 9 |a euthanasia  |x legal aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a euthanasia  |x ethical and moral aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a medical law  |2 eczenas 
650 0 9 |a human rights  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of law  |2 eczenas 
650 0 9 |a casuistics  |2 eczenas 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
651 9 |a Europe  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
830 0 |a Právo - etika - společnost ;  |v sv. 3 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20171114  |l MUB01  |h 1249 
CAT |c 20171120  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20171211  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0007 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 ST  |b Studovna  |3 RP-2162 a  |5 3129169083  |4 Fa č. 312/17, 49  |8 20171114  |f 70  |f Prezenční  |r 20171114 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 RP-2162 b  |5 3129169084  |4 Fa č. 312/17, 49  |8 20171114  |f 74  |f Měsíční  |r 20171114 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 RP-2162  |5 3129169082  |4 Fa č. 312/17, 49  |8 20171114  |f 72  |f Týdenní  |r 20171114 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d RP-2162 b  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 2  |h N  |i 31  |j VV-1