Roman Dmowski a polský antisemitismus - Kadlec, Jaroslav, 1985- (2017)
Předkládaná disertační práce se zabývá vztahem Romana Dmowského (1864-1939) a antisemitismu v Polsku v době záborů a meziválečného období (tzv. druhé polské republiky)