Finanční asistence - Jašek, Jindřich (2017)
Tato práce se zaměřuje na problematiku finanční asistence, která představuje relativně frekventovaný institut v oboru fúzí a akvizic při využití externího financování transakce. Regulace finanční asistence doznala s rekodifikací soukromého práva důležitých změn, jejichž podrobnou analýzou se práce zabývá. Práce si klade za cíl poskytnout čtenáři komplexní rozbor všech klíčových aspektů spojených s finanční asistencí, a to s důrazem na praktické poznatky aplikační praxe, jak se s regulací finanční asistence efektivně vypořádat.