Co dělat, když se nedaří - Svijaš, Aleksandr Grigor‘jevič, 1953- (Eugenika, 2017)
Autor rozebírá principy, která musí každý člověk dodržovat v procesu, a vysvětluje, proč často zažíváme pravý opak toho, co chceme, i jak to změnit. Najdete zde podrobný praktický návod, jak žít spokojeně, s cvičeními i příklady ze života.