Námitky proti postupu zadavatele při zadávání veřejné zakázky - komparace úpravy podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, a podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek - Mravcová, Kateřina (2017)
V této rigorózní práci je porovnávána úprava námitek proti postupu zadavatele při zadávání veřejné zakázky podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Námitky jsou prvním prostředkem ochrany, který mohou dodavatelé využít, mají-li pochybnosti o správnosti postupu zadavatele. Přijetím zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, došlo ke změnám i v námitkovém řízení. Na tyto změny je v této práci upozorňováno a jsou předmětem kritického posouzení.