Informovanost laické veřejnosti o virové hepatitidě typu A - Hromková, Tereza (2017)
Bakalářská práce je zaměřena na informovanost laické veřejnosti o virové hepatitidě typu A. Práce se skládá ze dvou částí, teoretické a empirické. Teoretická část popisuje onemocnění virovou hepatitidou obecně a podrobněji se věnuje virové hepatitidě typu A. Empirická část se zabývá zpracováním a vyhodnocením dat získaných v průzkumném šetření. Cílem práce bylo zmapovat povědomí laické veřejnosti o virové hepatitidě typu A.