Psychická a fyzická zátěž všeobecných sester - Kratochvílová, Helena, 1992- (2017)
Bakalářská práce je složena ze dvou částí (teoretické a empirické), teoretická část popisuje psychickou a fyzickou zátěž. Jako metoda průzkumu bylo zvoleno dotazníkové šetření. Cílem bylo zjistit míru psychické a fyzické zátěže všeobecných sester. Výsledkem bakalářské práce bylo zjištění, že veobecné sestry nehodnotí psychickou a fyzickou zátěž natolik negativně a personální obsazení během pracovní směny považují za dostatečné.