Specifika péče o pacienta s inhalačním traumatem - Šatná, Michaela (2017)
Bakalářská práce je zaměřená na aspekty ošetřovatelské péče, které se týkají pacienta s inhalačním poraněním. Teoretická část nabízí pohled na problematiku komplexní péče se zaměřením na její specifika v ošetřovatelské péči u pacienta s inhalačním traumatem. Praktická část se zaměřuje na porovnání znalostí v ošetřovatelské péči u odborného personálu v intenzivní péči.