Nové trendy v přístrojové technice na Anesteziologicko - resuscitačním oddělení Nemocnice Kyjov - Fröhlichová, Iveta (2017)
Diplomová práce se zabývá novými trendy v přístrojové technice na Anesteziologicko-resuscitačním oddělení Nemocnice Kyjov, p. o. Hlavním cílem práce bylo zmapovat znalosti sester v této oblasti a zjistit jejich postoje vůči využívání nových trendů v praxi. Teoretická část je zaměřena na monitoraci hemodynamiky pomocí PICCO systému, bronchoskopii a ultrasonografii. V empirické části jsou prezentovány výsledky dotazníkového šetření, jež jsou zobrazeny v tabulkách a grafech.