Motivace sester pro výkon povolání na oddělení intenzivní péče - Prudičová, Kamila (2017)
Diplomová práce je zaměřená na téma motivace sester pracujících na oddělení intenzivní medicíny. Práce je rozdělena na dva celky. V teoretické části je nastíněna problematika motivace a pracovní motivace. Praktická část je věnována vyhodnocení kvantitativního dotazníkového výzkumu, který byl zaměřen na motivační a demotivační faktory, které ovlivňují sestry pracující na odděleních intenzivní medicíny.