Součiny vektorů a jejich užití - Tlapák, Stanislav (2017)
V této bakalářské práci se věnujeme součinům vektorů a jejich užití v analytické geometrii a fyzice. Práce je rozdělena na tři kapitoly. První kapitola se zabývá teorií. Druhou část tvoří důkazy některých tvrzení a řešené příklady v geometrii. V poslední kapitole jsou řešené fyzikální příklady.