Kótované promítání - Šťastná, Vladimíra (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá vysvětlením principu rovnoběžného pravoúhlého promítání na jednu průmětnu, kótovaného promítání. Výklad zobrazovací metody je doplněn o názorné obrázky, které by měly sloužit ke snadnějšímu pochopení problematiky, a řešené příklady. Součástí práce je sbírka pracovních listů, jejichž smyslem je procvičit studovanou látku.