Elektrochemická charakterizace 14-3-3 proteinu v různých oligomerních formách - Medveďová, Miroslava (2017)
Bakalárska práca sa venuje štúdiu elektrochemických vlastností aminokyselín cystín a cysteín na zlatej a pentelkovej grafitovej elektróde (PeGE) s využítím dvoch elektrochemických metód, cyklickej voltametrie (CV) a diferenčnej pulznej voltametrie (DPV). A zároveň slúži ako vstupný analytický protokolom pre elektrochemickú charakterizáciu 14-3-3 proteínu v jeho možných oligomérnych formách (monomér, dimér).