Geometrická zobrazení - sbírka příkladů - Bumbálková, Adéla (2017)
Tato bakalářská práce je sbírkou příkladů sloužící k procvičování vybrané látky předmětu M4522 Geometrie 3. Obsahuje příklady k prověření teoretických znalostí i příklady početní ke kapitolám „Afinní zobrazení" a „Shodná a podobná zobrazení". Příklady jsou zpracovány tak, aby mohly být použity v rámci aplikace Informačního systému Masarykovy univerzity - Odpovědníky.