Elektrická sonda bez vf. kompenzace v plazmatu kapacitního výboje - Pálenik, Juraj (2017)
Práca sa zaoberá problematikou merania potenciálu plazmy v kapacitne viazanom výboji. Popisuje vylepšený model na spracovanie merania vysokoimpedančnej nekompenzovanej sondy, ktorý umožňuje merať potenciál aj v prípadoch keď je potenciál sondy blízko potenciálu plazmy.