Prostorový modulátor světla - Liška, Vojtěch (2017)
V této bakalářské práci se věnujeme důkladnému teoretickému i experimentálnímu rozboru fourierovské optiky. Dále se zabýváme vlastnostmi a nedokonalostmi prostorového modulátoru světla a jejich důsledky, které jsou oveřené experimenty. Nakonec zkoumáme některé možnosti použití fourierovské optiky v praxi.