Quizizz - elektronické testování žáků pomocí tabletů, mobilů nebo počítačů - Stolařík, Tomáš (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá volně dostupnou webovou aplikací Quizizz. Jedná se o internetovou stránku umožňující vytvořit online testy ze všech různých oborů středoškolské výuky, které mohou být využity k elektronickému testování žáků pomocí mobilů, tabletů nebo počítačů s připojením k internetu. Práce je členěna do tří hlavních kapitol. V první kapitole jsou popsány jednotlivé možnosti a používání portálu při tvorbě matematických testů. Druhá kapitola je ukázkou vytvořených testů pomocí této aplikace na téma Diferenciální počet funkcí jedné proměnné. Poslední třetí kapitola obsahuje sadu testů na téma Diferenciální počet funkcí jedné proměnné, které jsou využitelné k reálné výuce.