Prowise Presenter - open source software pro interaktivní tabule - Kopeček, Tomáš, 1979- (2017)
Bakalářská práce se věnuje open source softwaru Prowise Presenter. Popisuje základy práce se tímto softwarem od instalace po tvorbu materiálu pro výuku s využitím interaktivní tabule. Práce muže sloužit jako manuál například pro učitele na základních či středních školách, kterým se současně práce snaží přiblížit a ulehčit práci s interaktivními tabulemi a softwarem k nim. Součástí práce jsou také ukázkové příklady materiálu pro výuku, vytvořené právě pomocí softwaru Prowise Presenter.