Příprava učebního textu k výuce vlastností a reaktivity organických molekul - Brukner, Aleš (2017)
V této práci se věnuji přípravě učebních textů pro organickou část předmětu Chemická syntéza - praktikum. Jednotlivé úlohy byly vybrány ze článků časopisu Journal of Chemical Education. Úlohy byly provedeny v laboratoři dle původního zadání a po zkušenostech s jejich provedením byl z nich vytvořen návod pro studenty i pro učitele.