Čarodějnictví jako evropský fenomén od 15. do 18. století - Ondreička, Peter (2017)
Bakalárska práca je venovaná čarodejníckym procesom v Európe v rannom novoveku. Predstavuje sumarizáciu faktov a najnovších výskumov.